× Welcome to the Kunena forum! Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site. We welcome all new members and hope to see you around a lot!

adidas tubular

More
1 month 3 weeks ago #406 by Dana Peter
Dana Peter created the topic: adidas tubular
Subtil kontrast ses på adidas tubular shadow detaljerne med den marineblå "adidas" branding og et rødt trefoil logo. Efterbehandlingsfunktioner inkluderer perforerede tre striber mærke på sidepanelerne og en off-wite gummisåleenhed. Shop adidas Powerphase Grey One? Designet til at lade dig bevæge dig med instinkt, theadidas Predator 18.3 FG-klodser har en struktureret Primemesh-overdel, der klemmer din fod som en anden hud. Kontrolprægning holder bolden hvor du har brug for den, mens den kvindespecifikke studkonfiguration hjælper dig med at dominere på fast grund. Shop adidas Predator 18.3 FG Unity Ink? Adidas Predator Tango 18.4 kommer med en syntetisk overdel med støbt hæl, der giver en tætsiddende pasform, der giver mulighed for flydende bevægelse.

Nu tilgængelig på Shop Overkill. via Kicksaholic. Adidas Pro Shell gjorde stille en indgang, da den ramte scenen i 80'erne. Denne model er bygget af den samme ramme som Superstar adidas handball spezial og viste en ekstra funktion. Pro Shell har en stropp til justerbar låsning og anden stil end originalen. Den lavt udskårne sneaker har været en favorit blandt sneakerhovederne og fortsætter med at blive produceret. Bygget til gameday og enhver dag er adidas Pro Vision konstrueret med adidas iniki et midterste fodbure med ripstop og skræddersyet ydeevne krave for fleksibel stabilitet og komfort.

Shop adidas Prophere Carbon? Adidas Prophere bringer frisk swagger til streetwear-mode. Disse sko tilbyder et legende dristigt look med overdrevne proportioner og fremtrædende strukturer. De kombinerer en robust struktureret overdel med en blød elastisk mellemsål. Shop adidas Prophere Core Sort fodtøj Hvid? Adidas Prophere bringer frisk swagger til streetwear-mode. Disse sko tilbyder et legende dristigt look med overdrevne proportioner og fremtrædende strukturer. De kombinerer en robust struktureret overdel med en blød elastisk mellemsål. Handle adidas Prophere Core Black adidas pure boost Shock Lime?

Kontrast skabes ved hjælp af bronzetreffene på tungetaggerne og den hvide på den Chunky sål. Shop adidas Prophere Real Teal.Denne colorway af adidas Prophere vælger en tonal finish, da et Track Khaki dækker hele størstedelen af de øvre med undtagelse af de lyserøde hits, der er bemærket på tungen, den mediale side af tå og hæl. Trace Khaki-motivet er virkelig brudt op, når du tilføjer den hvide chunky sål til skoens design. Gummi-hits på ydersålen kompletterer skoens vigtigste funktioner. Shop adidas Prophere Trace Khaki.Denne adidas Prophere kommer dækket i en olivenstrikket overdel, hvilket gør den ideel til efterårs- (eller virkelig enhver) sæson.

En matchende struktureret og tyk gummisål afslutter designet helt. Shop adidas Prophere Triple Black.Tæppet i hvidt fra top til bund, detaljer om adidas Prophere Triple White inkluderer det glitch-lignende mønster på vævet overdel og det lille Rust Pink hit på tungen. Efterbehandlingsdetaljer inkluderer læder Three Stripes-branding på sidepanelerne, en læderhælbenk og den tykke sålenhed. Shop adidas Prophere Triple White. En ny dobbeltbindingskonstruktion giver støtte, men giver også foden mulighed for adidas yeezy at bevæge sig i harmoni med den øverste. Shop adidas Pure Boost Core Sort.

Adidas Pure Boost får en opdatering til at gå med den kolde sæson med denne ATR (All Terrain) version. Farvet i en blanding af kerne sort og massiv grå er sneakeren lavet af en vandafvisende strikket overdel for adaptiv pasform og førsteklasses naturlig fornemmelse. Den unikke tungekonstruktion med dobbeltfoldet strik tilpasser sig forskellige fodformer og hjælper med at reducere trykket, mens en formet hælbenk giver mulighed for bevægelse af akillerne. Endelig afslutter solid mørkegrå Boost-dæmpning og en
ATR-ydersål, der fungerer som vinterdæk til dine fødder, designet helt.

Please Log in or Create an account to join the conversation.